Archief excursies

 

Project 'Mijn weg naar school'

Groep 3/4 heeft het project 'Mijn weg naar school' gedaan. We zijn gestart in de klas met foto's van de kinderen die zij tijdens hun weg naar school hebben gemaakt. Vervolgens kwam er een mevrouw in de klas muziek maken bij deze foto's en als afsluiter zijn we naar Idea geweest om te dansen bij een aantal foto's. De kinderen vonden het erg leuk en leerzaam. 

Schoolreisje groep 3 t/m 7

Op donderdag 8 juni zijn we met groep 3 t/m 7 op schoolreisje geweest naar Burgers' Zoo. We hebben een fantastische dag met elkaar gehad. Alle kinderen hebben met een groepje en begeleider door het park gelopen en ook was er tijd om lekker te spelen in de speeltuin. Het was ontzettend gezellig en erg lekker weer! 

Les over schutkleuren

In de groep werken we over foppen en verstoppen. In de klas hebben we gekeken naar schutkleuren en camouflage. Dit was echt heel interessant, maar wat is er nu leuker dan zelf ook een schutkleur krijgen. Afgelopen maandag 3 oktober hebben de kinderen een drietal kinderen uit de klas een schutkleur gegeven. Dat was nog niet makkelijk met wc-papier en plakband zijn ze aan de slag gegaan. En wat hebben ze hier goed samengewerkt.Volgende pagina »
« Archief