Archief Kanjertraining

 

Fantastisch kanjerfeest!

Het was een geweldige dag vrijdag 14 oktober. 's Morgens rond half 9 werden de kanjerbeelden gebracht door de kunstenaar en de vormgever. Ze werden netjes neergezet en vervolgens ingepakt in oranje doeken, want 's middags mocht iedereen ze natuurlijk pas zien. De kinderen vonden het ontzettend spannend. Na veel voorbereidingen barstte het feest om 14.00 uur los. Er was een springkussen, leuke spelletjes op het schoolplein, héél veel lekkere hapjes en drankjes, in alle klassen was een tentoonstelling van de Kinderboekenweek, de Bruna verkocht boeken, er was een tweedehands boekenmarkt, leuke muziek en om 14.45 uur het spannendste moment van de middag: de onthulling van de beelden. De burgemeester, de wethouder, twee leerlingen en een opa en oma hebben een beeld onthuld en wat zijn ze prachtig. Ook is ons kanjerbord bij de deur van de school onthuld door onze kanjercoördinator Bianca. Na de onthulling van de beelden ging het feest nog gezellig door. We willen iedereen hartstikke bedanken voor zijn/haar bijdrage aan dit fantastische kanjerfeest!

Geweldige sponsorloop !

Wat was het een fantastische dag vandaag! We hadden drie keer feest: de opening van de Kinderboekenweek, de dag van de leraar én de sponsorloop met de hele school. Het was een dag met prachtig weer en veel gezelligheid. De leerkrachten zijn goed verwend door de leerlingen en ouders/verzorgers. Na de pauze zijn we met de hele school naar buiten gegaan, waar veel publiek stond te kijken. De leerlingen hebben eerst gezongen en gedanst op het liedje Voor altijd jong van Kinderen voor Kinderen en vervolgens zijn ze van gestart gegaan met de sponsorloop. Er is ontzettend hard gerend en de leerlingen hebben heel veel geld bij elkaar gekregen. 

Groep 3 is trots op zichzelf!

De nieuwe afspraak van de maand: 'Ik ben trots op mezelf!'

Vandaag (donderdag 4 juni) hebben we het tijdens een les Kanjertraining over de nieuwe afspraak van de maand gehad. De nieuwe afspraak van juni/juli is 'Ik ben trots op mezelf' . En wat blijkt.... Groep 3 is ontzettend trots op zichzelf.

Luuk is trots op zichzelf als hij op school zit, hij doet goed zijn best.
Jente is trots op zichzelf, omdat ze goed van de snoepjes kan afblijven bij de avondvierdaagse.
Desi is trots op zichzelf, omdat ze goed kan rekenen.
Nina is trots op zichzelf, omdat ze geld heeft gespaard voor een vliegvakantie.
Tony is trots op zichzelf, omdat hij 'zon' is geworden met Veilig Leren Lezen.
En zo kwamen er nog meer leuke dingen om trots op te zijn.

En Sara..... Sara is ontzettend trots dat ze op deze school zit. Ze leert hier ontzettend veel en ze heeft veel vrienden. Ze is heel blij dat ze op de Prins Willem Alexanderschool zit.


 

« Archief