Archief overig

 

Koningsspelen 2018

Het was weer een fantastisch feest, de Koningsspelen 2018 met ons eigen thema 'Tropical'. Zelfs het weer deed goed mee met het thema. Na een lekker ontbijt en een swingende opening met het nummer 'Fitlala', mochten alle tropische groepjes over de rode loper met hun zelfgemaakte vlag. Daarna waren er allerlei leuke activiteiten op het plein en veld van de school. Aan het einde van de ochtend was de prijsuitreiking en waren er bij de onderbouw twee groepjes met de meeste punten: 'de Ananassen' en 'de Kokosnoten' en bij de bovenbouw kregen 'de Bloemenkransen' een medaille uitgereikt. 

Verjaardag meester en juffen

Elin heeft samen met haar moeder een prachtige taart gemaakt voor de jarige juf Saskia, meester Dennis en juf Jennifer. En hij smaakte heerlijk.......

Fantastisch verkleedfeest!

Vrijdag 9 febuari hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 een fantastisch verkleedfeest gehad. Het thema was 'jungle' en rondom dit thema was er een leuk circuit opgezet met onder andere een bananenestafette en het junglelied. Ook heeft een aantal ouders de kinderen prachtig geschminkt. Halverwege de ochtend kregen we bezoek van de carnavalsvereniging uit Soest, de 'Narre Knollen'. Dat werd een heel gezellig feest met een optreden, veel muziek en een polonaise door de hele school. 
 « Vorige pagina Volgende pagina »
« Archief