Archief sport

 

Sportdag

We hebben woensdag 14 juni een zeer geslaagde sportdag gehad. Het begon met een leuke warming-up onder leiding van juf Saskia, Julia en Jennifer. Daarna zijn alle groepen gestart met de sportonderdelen. Het was heel gezellig, iedereen heeft flink gesport en we hebben enorm lekker weer gehad. 

Hanballes groep 3/4

Om ons goed te kunnen voorbereiden op het handbaltoernooi van 21 juni a.s. hebben we handballes gekregen van Marja (moeder van Cas uit groep 6). De kinderen hebben de regels geleerd en hebben deze leren toepassen tijdens een aantal oefeningen. Afsluitend hebben we nog een wedstrijdje gedaan. Het was erg leuk. Bedankt Marja!

Korfbaltoernooi groep 5/6

Korfbaltoernooi groep 5/6 en winnaar kleurwedstrijd
 
Afgelopen zaterdag heeft groep 5/6 met 2 teams meegedaan aan het korfbaltoernooi. De coach van team 1 was de moeder van Cas en de coach van team 2 was de oma van Ayla. Allebei waren ze erg goed in het coachen van onze teams.
We moesten 4 wedstrijden spelen en het eerste team kwam in de halve finale terecht. Hierdoor moest dit team een 5e wedstrijd spelen. Helaas werd er verloren en werd team 1 vierde. Ondanks dat hebben we een hele leuke middag gehad! Meedoen vinden wij belangrijker dan winnen.  

Daaarnaast heeft Cas uit groep 6 de kleurwedstrijd gewonnen van de korfbal. Goed gedaan Cas!Volgende pagina »
« Archief