Archief sport

 

Tweede keer beweegkanjerclub

Ja donderdag 6 oktober was het weer zover. We hebben weer clinics van de beweegkanjerclub Soest . De meesters hebben weer een super leuk circuit opgezet. We mochten echt stoeien, klimmen tegen een helling en rollen met de bal. Als afsluiting hebben we een tikspel gedaan. Ook vandaag was het weer super leuk. We zijn benieuwd wat we volgende week gaan doen.

Beweegkanjerclub bij groep 1/2

Donderdag 29 september hebben we een heel bijzondere gymles gehad. Er kwamen twee meesters en een juf van de beweegkanjerclub. De kinderen hebben allerlei spelletjes met ze gedaan. We moesten mikken in een mand, voetballen en we gingen bowlen. Wat is dat bijzonder om gymles te krijgen van iemand anders dan de juf. We hebben afgesloten met een tikspel. Wat was het leuk. Volgende week komen ze weer. Spannend wat we dan weer gaan doen.

Voetbaltoernooi groep 3/4

Woensdag 21 september heeft groep 3/4 meegedaan met het schoolvoetbaltoernooi bij voetbalclub VV Sec. De leerlingen zaten in een poule met vier andere scholen en hebben heel erg hun best gedaan. Helaas hebben ze alle wedstrijden verloren, maar ze hebben het wel ontzettend naar hun zin gehad.« Vorige pagina Volgende pagina »
« Archief