Leerlingen

 

Gedichten- en tekenwedstrijd Kinderboekenweek

In het kader van het Kinderboekenweekthema 'Vriendschap' hielden we deze week een tekenwedstrijd in de groepen 1 t/m 4 en een gedichtenwedstrijd in de groepen 5 t/m 8. Wat een mooie tekeningen en gedichten werden er gemaakt. We delen hier de creaties van de winnaars. Wat zijn we trots! En het houdt nog niet op vandaag, want om 17.00 uur is iedereen van harte welkom op school: ouders, vrienden en vriendinnen, buren, opa's en oma's, je oppas, je tante, je teamgenootje van de sportclub, allemaal mogen ze komen. Wij sluiten met elkaar de Kinderboekenweek feestelijk af.
Kom erbij! 

Voorleeswedstrijd 2018

De jaarlijkse voorleeswedstrijd op de Prins Willem Alexanderschool was weer een groot succes! Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 deden mee. Eerst waren er voorrondes in de klassen. De nummers 1 gingen door naar de voorleesfinale op het podium en de nummers 2 namen zitting in de jury. Wat was het leuk en spannend! Bij de groepen 3,4,5 won Lulu de eerste prijs. En Denisha en Cas haddens een gedeelde eerste plaats bij de groepen 6,7,8. Goed gedaan allemaal kanjers! 

Voetbaltoernooi groep 3/4

Het schoolvoetbaltoernooi van de groepen 3 en 4 uit Soest vond plaats op de velden van VVZ onder een stralend blauwe hemel. Onze kanjers waren weer supersportief met elkaar. De eindstand: drie verloren potjes en een gelijkspel, maar wat een mooie acties kreeg het publiek te zien! Top gedaan allemaal. Het was een superfijne middag in de zon langs de lijn. Volgende pagina »