Leerlingen

 

Robotica groep 1/2/3

Groep 1 t/m 3 heeft vandaag gewerkt met Robotica leskisten. Op de foto's zie je Co-de-Rups, een robotrups die je door stukjes lijf er aan te klikken allerlei routes kunt laten lopen. De kinderen keken waar hij naartoe moest en waar hij terecht moest komen. Wat een leuke en leerzame lesmiddag was het weer! O+O+O+O:)

Letterdiploma's groep 3

Hoera! De leerlingen van Groep 3 hebben vandaag hun letterdiploma gehaald. Ze hebben nu alle letters geleerd en dat moest natuurlijk gevierd worden met toepasselijke letterkoekjes zelf gebakken door de juf! Jummie! 

Kerst 2018

Wat een mooie weken hadden we in aanloop naar de kerstvakantie. De school was mooi versierd en alle lichtjes vielen goed op nu het buiten zo donker werd. We hebben kerstknutsels en kerststukjes gemaakt, kerstverhalen voorgelezen, kerstliedjes gezongen en lekker gegeten van het kerstdiner. En we hadden bezoek van youtuber Dylan Haegens en zijn team, verkleed in kerstpakken. Het was een drukke maar vooral fijne en gezellige tijd, met als geweldige afsluiting het kerstdiner gisterenavond. Op de foto's diverse sfeerbeelden van diverse groepen. En wie staat er aan het eind te zwaaien bij de deur? Precies, juf Anja, ze wenst jullie namens het hele PWA-team een fijne kerst en gezellige jaarwisseling. We beginnen na de vakantie op maandag 7 januari om 8.30 uur met een glas bubbels buiten voor de hoofdingang, voor de leerlingen en ouders, om samen te toosten op het nieuwe jaar. Tot dan! Maar geniet maar eerst lekker van een heerlijke kerstvakantie allemaal, jullie hebben het verdiend! « Vorige pagina Volgende pagina »