Leerlingen

 

Voorleeswedstrijd 2018

De jaarlijkse voorleeswedstrijd op de Prins Willem Alexanderschool was weer een groot succes! Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 deden mee. Eerst waren er voorrondes in de klassen. De nummers 1 gingen door naar de voorleesfinale op het podium en de nummers 2 namen zitting in de jury. Wat was het leuk en spannend! Bij de groepen 3,4,5 won Lulu de eerste prijs. En Denisha en Cas haddens een gedeelde eerste plaats bij de groepen 6,7,8. Goed gedaan allemaal kanjers! 

Voetbaltoernooi groep 3/4

Het schoolvoetbaltoernooi van de groepen 3 en 4 uit Soest vond plaats op de velden van VVZ onder een stralend blauwe hemel. Onze kanjers waren weer supersportief met elkaar. De eindstand: drie verloren potjes en een gelijkspel, maar wat een mooie acties kreeg het publiek te zien! Top gedaan allemaal. Het was een superfijne middag in de zon langs de lijn. 

Rekencircuit kleuters en groep 3

Het rekencircuit is een mooie lesvorm waarbij de leerlingen van groepen 1,2 en 3 aan het werk zijn aan opdrachten op zijn of haar eigen niveau. « Vorige pagina Volgende pagina »