Leerlingen

 

Eindtoets groep 8

De eindtoets voor groep 8 zit erop. Wow wat hebben ze goed hun best gedaan en geconcentreerd gewerkt! We zijn supertrots op onze kanjers! 

Koningsspelensportdag 2019

Koningsspelensportdag! Wat was het een prachtig weer, wel koud, maar het zonnetje scheen heerlijk. Na de warming-up (dansen op de Pasapas van Kinderen voor Kinderen) gingen de leerlingen van groep 1/2 in groepjes aan de slag met een leuk spelletjescircuit. Groep 3 t/m 8 ging de verschillende sportonderdelen langs en deze hadden een koninklijk tintje gekregen. Tiara werpen, Rondje Eikenhorst, Maxima(al) huppelen, Kabinetsformatiehindernis, de Koningssprong, Kroon slingeren en natuurlijk het Koningsnummer (de 60 of 80 meter sprint). Alle leerlingen kregen aan het einde een ijsje en een diploma.

Open podium groep 5/6

Altijd een feestje een Open Podium op de PWA. Deze keer was het de beurt aan groep 5/6. Met liedjes, voetbaltricks, acrobatische kunsten en grappen. Leren dat het leuk is om voor een groep te staan. De show eindigde met het Koningsdaglied.« Vorige pagina Volgende pagina »