Leerlingen

 

Winnaars kangoeroewedstrijd

Een aantal leerlingen van groep 3 t/m 8 heeft meegedaan aan de kangoeroewedstrijd, een landelijke rekenwedstrijd. Vandaag werd er uit elke groep een winnaar bekend gemaakt. Evy (groep 3), Lulu (groep 4), Denisha (groep 5), Eleine (groep 6), Fatima (groep 7) en Per (groep 8). Goed gedaan, kanjers!

Handbaltoernooi

Team PWA is vandaag tweede geworden bij het Schoolhandbaltoernooi in Soest. Wat een spannende wedstrijden waren het! Een prachtige overwinning, mogelijk gemaakt door coach Marja en natuurlijk de sportieve kinderen van onze school.

Koningsspelen 2018

Het was weer een fantastisch feest, de Koningsspelen 2018 met ons eigen thema 'Tropical'. Zelfs het weer deed goed mee met het thema. Na een lekker ontbijt en een swingende opening met het nummer 'Fitlala', mochten alle tropische groepjes over de rode loper met hun zelfgemaakte vlag. Daarna waren er allerlei leuke activiteiten op het plein en veld van de school. Aan het einde van de ochtend was de prijsuitreiking en waren er bij de onderbouw twee groepjes met de meeste punten: 'de Ananassen' en 'de Kokosnoten' en bij de bovenbouw kregen 'de Bloemenkransen' een medaille uitgereikt. « Vorige pagina Volgende pagina »