Onze school

Onze school ligt midden in de wijk en is gevestigd in een mooi, karakteristiek en ruimtelijk gebouw dat de leerlingen omarmt. Iedereen is welkom! Ons doel is dat elk kind op zijn of haar eigen niveau kan werken, zich veilig voelt en het beste uit zichzelf haalt om goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de stap naar het vervolgonderwijs te kunnen zetten.

Leer wie jij kunt zijn

Wij bieden openbaar onderwijs dat het beste haalt uit de leerling door het aanbieden van:

• groepsdoorbroken, passend & gepersonaliseerd lesaanbod voor elke leerling;
  • een breed scala aan werkvormen, zodat elke leerling zich doelgericht, onderzoekend, individueel en in samenwerking met anderen kan ontwikkelen;
  • een gezellige en veilige leeromgeving met moderne 21e-eeuwse hulpmiddelen, zoals I-pads, digiborden en hoog schoolmeubilair;
  • een transparante en prettige samenwerking met ouders/verzorgers;
  • het samenstellen van een portfolio voor elke leerling;
  • het kanjerprogramma, waarbij we werken aan vertrouwen, veiligheid, rust en wederzijds respect.

Ons team is jong en ambitieus. Verschillen tussen leerlingen geven kleur aan onze school en elk kind krijgt gelijke kansen. Samenwerken en verbinden vinden we belangrijk. Ouders/verzorgers zijn een onmisbare schakel tussen kind en school waarbij een zo optimaal mogelijk leer- en leefklimaat voor het kind voorop staat. Onze school heeft een groot omheind schoolplein waar heerlijk gespeeld kan worden en wij hechten waarde aan duurzaamheid. Binnenkort krijgt ons schoolgebouw een opfrisbeurt en zullen er duurzame aanpassingen gedaan worden.

Lees meer over onze Kanjerschool

Meer weten

Op de website geven we u een zo goed mogelijk beeld van onze school. Maar het liefst staan wij u persoonlijk te woord. Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen of bent u gewoon nieuwsgierig naar de school en het team? U bent van harte welkom om met ons kennis te maken.

NB Onderaan deze pagina kunt u onze schoolgids downloaden. Hier vindt u de gedetailleerde informatie over onze school.