Algemene info

We zijn trots op ons prachtige gebouw, ons schoolplein en sportveldje, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Sporten vinden we belangrijk en gezond leven ook.

Elke ochtend staan er verkeersbrigadiers paraat aan de Beetzlaan om de kinderen veilig over te laten steken. Veiligheid eerst!

We besteden veel aandacht aan cultuur, muziek en toneel en dingen maken of knutselen. Na 8 jaar hebben onze leerlingen dus een breed pakket aan kennis en vaardigheden en zijn ze van alle markten thuis.

In ons schoolgebouw bevinden zich ook peuterspeelzaal De Woelwaters en BSO De Zevensprong.

Privacyverklaring en klachtenregeling

STEV verwerkt van al zijn leerlingen en diens ouders/verzorgers persoonsgegevens. STEV vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang en is zich bewust van de verplichtingen die de privacywetgeving aan ons stelt. We zijn dan ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens van u als ouder/verzorger en die van uw kind. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. In de privacyverklaring leggen wij u graag uit hoe wij met de persoonsgegevens van u en uw kind omgaan.