Kennismaken

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Kom dan eens langs op onze school. We laten u zien hoe er op de PWA Soest geleerd en gewerkt wordt en vertellen u graag over ons onderwijs en de aanvullende zorg die wij onze leerlingen bieden. U kunt de sfeer proeven en al uw vragen stellen. Onze kleinschalige school stelt elk kind centraal en biedt een goede basis voor de toekomst. Uw kind is van harte welkom! Vanaf kleuterleeftijd maar ook wanneer, bijvoorbeeld door verhuizing, in een hogere groep instromen gewenst is.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u onze schoolleider Pascal Frank bereiken via 035-6035685. U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of mailen: info@pwasoest.nl