Nieuws

Herhaal training BHV

Van die zaken waarvan je hoopt dat je ze nooit nodig hebt...
Net als in het bedrijfsleven, op andere scholen en bij events zijn er op de Prins Willem Alexanderschool BHV-ers. Gecertificeerde medewerkers die regelmatig een herhaaltraining krijgen om hun kennis op peil te houden, zodat ze indien nodig adequaat kunnen handelen. Gelukkig is oefenen heel leuk! 
 

Sinterklaasversierochtend

Alle ouders die vandaag meegeholpen hebben: ontzettend bedankt! Onze school is weer gezellig versierd en klaar voor de komst van Sint en zijn Pieten! Veel plezier (& pepernoten) voor iedereen die naar de intocht gaat. Prettig Weekend Allemaal! 

Nationaal Schoolontbijt

Het Nationaal Schoolontbijt 

Vandaag begonnen onze leerlingen met een gezond ontbijtje in de klas in het kader van Het Nationaal Schoolontbjit. Dit wordt elk jaar georganiseerd met een speciaal thema. Het thema was deze keer 'Leren, een feestje voor iedereen'. Er is gesmikkeld door alle leerlingen dankzij Bakkerij De Zoete Verleiding die dit jaar de broodjes heeft verzorgd. Wat een gezellig en feestelijk begin van de lesdag was het :) Kijk voor meer foto's op de leerlingenpaginaVolgende pagina »