Nieuws

Kunst in de Soester Duinen

Leerlingen van groepen 5 en 7 gingen een creatieve uitdaging aan met Kunst Centraal en gebruiken natuurlijke materialen echte kunstwerken te realiseren. Heel inspirerend om op een andere manier naar de natuur te kijken :) 

Internationale dag voor het milieu

Vandaag, 5 juni, is de Internationale Dag van het Milieu. Jaarlijks organiseert de Verenigde Naties deze dag met als doel dat iedereen stil staat bij het milieu. Bij STEV vinden we dit een belangrijk onderwerp; alle STEV scholen zetten zich in voor duurzaamheid binnen het onderwijs. Er wordt al op veel scholen gebruik gemaakt van alternatieve vormen van elektriciteit, verlichting en verwarming en afval wordt gescheiden. Ook bij ons op de PWA scheiden we het afval. En met de verbouwing op komst worden we nog meer een duurzame school :)

Als het filmpje niet opent in je browser klik dan op DEZE LINK

Werelddag Culturele Diversiteit

Op dinsdag 21 mei, is het internationale dag voor culturele diversiteit. STEV, de overkoepelende organisatie waar PWA Soest deel van uitmaakt heeft een bijpassend filmpje gemaakt over wereldburgerschap. Tijdens de internationale dag voor culturele diversiteit is er aandacht voor samen leven. Bij STEV vieren we diversiteit en bij STEV staat het samen leren in onze mini-schoolmaatschappij centraal. Hierdoor kunnen leerlingen als wereldburgers met vertrouwens de toekomst in stappen. 

Werkt de link niet in je browser, klik dan HIER Volgende pagina »