Nieuws

Geslaagde afsluiting Kinderboekenweek

Gisteren was het Open Huis op de PWA. En hoe! We sloten met elkaar de Kinderboekenweek af die dit jaar als thema Vriendschap had. Er was veel moois te zien in onze school. Zoals een kleurige vriendschapsboom, werkjes, versieringen en een lokaal vol met lekkere hapjes, een boekenkraam van Bruna en een tweedehands boekenmarkt met een klein optreden van 3 leerlingen. Het was supergezellig en druk! Wat een hoop mooie momenten hebben we weer mogen beleven met onze kanjers deze week. Je kunt het HIER nog eens rustig bekijken. 

Prettig Weekend Allemaal! 

Open Huis & Afsluiting Kinderboekenweek

Allen van harte welkom op donderdag 11 oktober van 17.00 - 17.45. Graag tot dan! 

Dag van de Leraar

Wat een feestelijk begin van de dag vandaag tijdens de Dag van de Leraar! We werden verwend door het bestuur met een heerlijke taart, kregen een schaal met toffe peren van de directie en alle leerlingen maakten een mooie slinger voor ons. Dankjewel allemaal!

En dat was nog niet alles, want de kers op de taart is misschien wel dat we kunnen melden dat de Gemeenteraad Soest heeft ingestemd met de renovatie van onze school. Als dit geen leuk nieuws is om de week mee af te sluiten! We kijken uit naar een mooie en duurzame school, waar onze kanjers kunnen excellereren in een rijke leeromgeving. PS. Hebben jullie al gezien dat ze elkaar hebben voorgelezen vanmorgen tijdens de Kinderboekenweek? Je kunt het HIER nog even terugzien.

Prettig Weekend Allemaal! Volgende pagina »