Nieuws

Het 10-minutengesprek

Vandaag zijn de rapporten meegegeven aan de leerlingen. Mooi om met uw kind weer even een gesprekje te hebben over hoe het gaat op school. Na het weekend vinden de 10-minutengesprekken plaats. We delen als school graag informatie over uw kind en u kunt uw vragen stellen. Andersom horen we ook graag jullie mening. U kent uw kind het beste. We hebben wat linkjes verzameld waar informatie staat over hoe je het meeste uit het 10-minutengesprek kunt halen. Misschien hebben jullie er wat aan. Prettig weekend! 

https://www.oudersvannu.nl/kind/school/10-minutengesprek/
https://www.heutinkvoorthuis.nl/nl/checklist-voor-het-10-minutengesprek/news/34/

Ons voedingsbeleid

Op onze blog staat een artikel over het voedingsbeleid van de PWA. Een aanvulling op de schoolgids met wat leuke tips en inspiratie. 
Veel leesplezier! 

Nieuw logo voor de PWA!

Leer wie jij kunt zijn! 


Met deze pay off én een nieuw logo is de PWA Soest als 1 van de 15 scholen van de Stichting Eem-Vallei Educatief (STEV) klaar voor de toekomst. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het definiëren van de doelen en hernieuwde ambities, te vinden in het bijgaande Ambitieboek. We zijn hartstikke trots op de frisse nieuwe huisstijl die de komende tijd gefaseerd ingevoerd zal worden. In dit nieuwe jasje zullen wij met net zoveel liefde en passie onderwijs geven zoals we dat al deden, met de blik op de toekomst en altijd in het belang van uw kind. 
 

Klik op het logo voor het promofilmpje: 


Ambitieboek STEV
pwa-stevambitieboekopzet240119-1.pdf
Download


« Vorige pagina Volgende pagina »